Sült Párizsi

Koktélötletek Halloweenra

2021. október 28. - Sült Párizsi

Te is fel vagy már pörögve a hétvégi Halloween-i bulira? A kaja már megvan, mert láttad az előző bejegyzésünket, de nem tudod mi legyen az italokkal? Ebben a cikkben különböző koktélokról fogunk írni, hogy ne maradjanak szomjasak a vendégek.

Biztosan te is unod már a gyümölcsleves vodkát és a boros kólát, emiatt valami ütősre vágysz, amit kipróbálhatnál. Nemrég egyik ismerősömtől hallottam a madártej koktélról. Amikor elmondta miből készül, csak a szemöldököm húztam, és biztos voltam benne, hogy ez a keverék nem működhet. Csodák csodájára nagyon is talált. Ha még nem hallottál erről a koktélról, most izgatottan várod, hogy mi is lehet ez a csudaság (vagy az is lehet, végig sem olvasod a bejegyzést : )) ). Na nem is húzom tovább az agyad... Ehhez a koktélhoz tejre és Jagermeisterre van szükséged. Tudom, tudom... ez egy nagy hülyeség, és undorító és stb stb... Próbáld csak ki! Biztos vagyok benne, hogy kellemeset fogsz csalódni! Tehát a recept:

Hozzávalók:

  • 1 rész Jagermeister
  • 4 rész tej
  • Jég

Elkészítés:

Egy nagyobb pohárba teszünk néhány jégkockát, majd beleöntjük a tejet. Ezt követően jön bele a Jager, egy szívószál és már kezdődhet is a buli. (Az ár adagtól függően számolandó – 60/70 lej vagy 4500/5000 ft)

Ha nem győztelek meg ezzel a receptel, vagy valami ütősebbre vágynál, van még egy tuti tippem. Előre is szólok, hogy ezzel a koktéllal csak csínján kell bánni, mert könnyen elbódíthat. Nem másról beszélek, mint a Mussolini koktélról.

Hozzávalók:

  • 1 rész vodka
  • 1 rész vörösbor
  • 2 rész sűrű narancslé

Elkészítés:

A narancslé kerül a legaljára, majd egy kanál segítségével, és ügyelve, hogy ne keveredjen a legalsó szinttel beleöntjük a vörösbort, végül ugyanilyen technikával a tetejére kerül a vodka. A végeredmény egy szép, színes, csíkos koktél kell legyen. (Az ár adagtól függően számolandó – 50/60 lej vagy 3500/4500 ft)

Ez a koktél elég sunyi tud lenni, ugyanis egy húzásra szokták lehúzni a profik, és a felépítésének köszönhetően a végső, narancs ízt érezzük, ami annak az érzését keltheti, mintha nem ittunk volna alkoholt. Ezért is nagyon kell ügyelni a fogysztásával, mivel hamar a fejbe szállhat.

 

Ha tetszett a cikk, vagy kipróbáltad a koktélokat, osszd meg velünk tapasztalataid!

Te mivel készülsz a Halloween-i bulira?

A bejegyzés trackback címe:

https://sultparizsi.blog.hu/api/trackback/id/tr8716738102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása