Sült Párizsi

Bögrés-mikrós sütemény

2021. november 02. - Sült Párizsi

Végre itt a november és a halloween-i buli után valószínűleg már nem sok kedved maradt főzni. Talán már jól esne valami ami a Karácsonyra emlékeztet? Egy szuper gyors, olcsó és elronthatatlan bügrés süti receptet hoztunk nektek, amit akár a koleszben is elkészíthetsz (ha van mikród), még akkor is, ha már minden be van zárva, mivel az alapanyokat valószínüleg megtalálod otthon. Elkészítése 4 lejből, vagy 300 Ft-ból könnyedén megoldható. A receptet pedig ízlés szerint bármivel megbolondíthatod. Például dió, csoki, gyümi, lekvár, tejszínhab, stb.

 

Elkészítési idő:

Előkészítés: 2 perc
Sütés / főzés: 3 perc

Hány adagra elég?

1

Hozzávalók:

  • 5 evőkanál liszt
  • 3 evőkanál olaj
  • 3 evőkanál tej
  • 2 evőkanál cukor
  • 1 darab tojás
  • 1 kávéskanál sütőpor
  • 1 teáskanál vaníliakivonat

Leírás:

Készíts elő egy nagyobb bögrét és keverd össze a hozzávalókat. A bögre lehetőleg félig legyen tele a tésztával, mivel fel fog nőni. Tedd be a mikróba 3 percig 700W-on. Ha nem vagy biztos benne, hogy elkészült, szúrj egy fogpiszkálót a tésztába. Ha tiszta amikor kihúzod, készen van! Csöbögtess a tetejére lekvárt, egy kis csokit vagy akár gyümölcsöt.

Kövess minket Facebook-on és Instagram-on a megfelelő gombra kattintva!

Jó étvágyat kívánunk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sultparizsi.blog.hu/api/trackback/id/tr4216742086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása