Sült Párizsi

Üdvözlünk az oldalon!

2021. október 21. - Sült Párizsi

Az egyetemista élet többről szól, mint diplomaszerzésről. Az egyetemi évek alatt az előadásokon magadba szívod a sok tudást, elsajátítasz különféle exotikus koktél recepteket, majd másnap jönnek a detox koktélok, és ha minden pénzed elment cigire és piára, ráadásul az otthoni csomag sem érkezett még meg, rákeresel google-ben az „olcsó kaják” szókombinációra. Valószínűleg te is így kerültél ide...

Ezen az oldalon megtanulhatod tőlünk, hogy hogyan lehet gyorsan és egyszerűen a semmiből is kaját varázsolni. És persze mivel az egyetemen senki nem takarít el utánad, a mosogatás is rád hárul. Ne aggódj, ezen az oldalon olyan recepteket is megtalálsz, ami nem generál felesleges mosatlant.

Tanuld el egyetemi társaidtól a gyors főzés taktikáit, és kommentben oszd meg Te is, hogy hogyan gazdálkodsz a kis zsebpénzedből.

Addig is, itt egy remek recept, ami tényleg fillérekből kész van, és ha úgy tetszik, még a serpenyőből is kieheted az ebéded:

Hozzávalók:

  • Kevés olaj
  • Párizsi
  • Zsemle / kenyér

Elkészítés:

Egy leragadást gátló serpenyőben pár csepp olajat felforrósítunk, majd a felszeletelt párizsit beletesszük. Nagyjából 2 percet sütjük mindkét oldalát. Ezt követően levesszük a tűzről és zsemlével fogyasztható is.

Jó étvágyat!

img_20211022_1506034.jpg

 

53137534_360772384562671_7267377968148643840_n.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sultparizsi.blog.hu/api/trackback/id/tr1816731370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása