Az egyetemista élet többről szól, mint diplomaszerzésről. Az egyetemi évek alatt az előadásokon magadba szívod a sok tudást, elsajátítasz különféle exotikus koktél recepteket, majd másnap jönnek a detox koktélok, és ha minden pénzed elment cigire és piára, ráadásul az otthoni csomag sem érkezett még meg, rákeresel google-ben az „olcsó kaják” szókombinációra. Valószínűleg te is így kerültél ide...
Ezen az oldalon megtanulhatod tőlünk, hogy hogyan lehet gyorsan és egyszerűen a semmiből is kaját varázsolni. És persze mivel az egyetemen senki nem takarít el utánad, a mosogatás is rád hárul. Ne aggódj, ezen az oldalon olyan recepteket is megtalálsz, ami nem generál felesleges mosatlant.
Tanuld el egyetemi társaidtól a gyors főzés taktikáit, és kommentben oszd meg Te is, hogy hogyan gazdálkodsz a kis zsebpénzedből.
Addig is, itt egy remek recept, ami tényleg fillérekből kész van, és ha úgy tetszik, még a serpenyőből is kieheted az ebéded:
Hozzávalók:
- Kevés olaj
- Párizsi
- Zsemle / kenyér
Elkészítés:
Egy leragadást gátló serpenyőben pár csepp olajat felforrósítunk, majd a felszeletelt párizsit beletesszük. Nagyjából 2 percet sütjük mindkét oldalát. Ezt követően levesszük a tűzről és zsemlével fogyasztható is.
Jó étvágyat!